एक किलोग्राम ब्रह्माण्ड वाले पिंड का भार कितना है? ...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

1 किलोग्राम वाले 1 किलोग्राम ब्रह्मांड वाले पिंड का भार कितना होगा दीजिए आपका क्वेश्चन स्पष्ट है कि बात तो ब्रह्मांड काम बाहर नहीं निकाल सकते और दूसरी बात ब्रह्मांड का पिंड नहीं होगा ब्रह्मांड में पिंड होते हैं तो आपने कुछ स्पष्ट तरीके से पूछे सुन आंसर दे

1 kilogram waale 1 kilogram brahmaand waale pind ka bhar kitna hoga dijiye aapka question spasht hai ki baat toh brahmaand kaam bahar nahi nikaal sakte aur dusri baat brahmaand ka pind nahi hoga brahmaand me pind hote hain toh aapne kuch spasht tarike se pooche sun answer de

1 किलोग्राम वाले 1 किलोग्राम ब्रह्मांड वाले पिंड का भार कितना होगा दीजिए आपका क्वेश्चन स्प

Romanized Version
Likes  22  Dislikes    views  1086
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!