भगत सिंह को फांसी कब दिया गया था?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है भगत सिंह को फांसी कब दिया गया था जी हां दोस्तों आपकी जानकारी के लिए बता दूं कि भगत सिंह को फांसी 24 मार्च 1931 को शाम के 7:30 पर लाहौर सेंट्रल जेल में दिया गया था दोस्तों इनके साथ राजगुरु और सुखदेव को भी फांसी दिया गया था

aapka prashna hai bhagat Singh ko fansi kab diya gaya tha ji haan doston aapki jaankari ke liye bata doon ki bhagat Singh ko fansi 24 march 1931 ko shaam ke 7 30 par lahore central jail mein diya gaya tha doston inke saath raajguru aur sukhadeva ko bhi fansi diya gaya tha

आपका प्रश्न है भगत सिंह को फांसी कब दिया गया था जी हां दोस्तों आपकी जानकारी के लिए बता दूं

Romanized Version
Likes  4  Dislikes    views  85
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!