दिल्ली जामा मस्जिद के बारे में बताओ...


user

Surender Dhull

Teacher TGT 4year 9Month Till Countine

0:38
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार दोस्तों दिल्ली की जामा मस्जिद के बारे में प्रश्न पूछा गया है दिल्ली की जामा मस्जिद में सफेद और लाल रंग कब तक बन गया इसका निर्माण शाहजहा ने करवाया था लाल किले से महज 500 मीटर दूर पैदल शिक्षा जगत की सबसे बड़ी मस्जिद है जिसने मस्जिद का निर्माण क्षमता से जीने से शुरू किया था सकता

namaskar doston delhi ki jama masjid ke bare mein prashna poocha gaya hai delhi ki jama masjid mein safed aur laal rang kab tak ban gaya iska nirmaan shahjaha ne karvaya tha laal kile se mahaj 500 meter dur paidal shiksha jagat ki sabse badi masjid hai jisne masjid ka nirmaan kshamta se jeene se shuru kiya tha sakta

नमस्कार दोस्तों दिल्ली की जामा मस्जिद के बारे में प्रश्न पूछा गया है दिल्ली की जामा मस्जिद

Romanized Version
Likes  10  Dislikes    views  222
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!