मोती मस्जिद के बारे में बताओ...


user
0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है मोती मस्जिद के बारे में बताओ तो दोस्तों मोती मस्जिद मुगल बादशाह औरंगजेब द्वारा बनाई गई मस्जिद है यह दिल्ली के लाल किले में स्थित है इसी नाम से एक मस्जिद लाहौर पाकिस्तान में भी इसी थे या मुगल बादशाह शाहजहां द्वारा 1645 में बनवाई गई थी या लाहौर का किला में स्थित है मोती मस्जिद शाहजहां ने आगरा में बनवाई थी

aapka sawaal hai moti masjid ke bare me batao toh doston moti masjid mughal badshah aurangzeb dwara banai gayi masjid hai yah delhi ke laal kile me sthit hai isi naam se ek masjid lahore pakistan me bhi isi the ya mughal badshah shahjahan dwara 1645 me banwaai gayi thi ya lahore ka kila me sthit hai moti masjid shahjahan ne agra me banwaai thi

आपका सवाल है मोती मस्जिद के बारे में बताओ तो दोस्तों मोती मस्जिद मुगल बादशाह औरंगजेब द्वार

Romanized Version
Likes  100  Dislikes    views  1824
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!