प्रेम मंदिर के बारे में बताये...


user
0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है प्रेम मंदिर के बारे में बताएं इसका उत्तर है प्रेम मंदिर भारत के मथुरा के वृंदावन नाम की जगह पर है यह राधा जी और कृष्ण जी का मंदिर है कृपालु महाराज जी ने इस मंदिर को बनवाया था और यह मंदिर 17 फरवरी 2012 में बनके पूरा हुआ था धन्यवाद

aapka prashna hai prem mandir ke bare me bataye iska uttar hai prem mandir bharat ke mathura ke vrindavan naam ki jagah par hai yah radha ji aur krishna ji ka mandir hai kripalu maharaj ji ne is mandir ko banwaya tha aur yah mandir 17 february 2012 me banke pura hua tha dhanyavad

आपका प्रश्न है प्रेम मंदिर के बारे में बताएं इसका उत्तर है प्रेम मंदिर भारत के मथुरा के वृ

Romanized Version
Likes  38  Dislikes    views  864
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!