गोरा होने के घरेलु नुस्खे इन हिंदी बताये...


user
0:21
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है गोरा होने के घरेलू नुस्खे हिंदी में बताएं तो दोस्तों गोरा होने के तरीके हैं हमें अपनी डाइट में विटामिन सी की मात्रा बढ़ा देना चाहिए अभी खट्टे फलों में विटामिन सी होता है तथा खाने के बाद मीठे में डार्क चॉकलेट खाना चाहिए बर्फ खाना और लगाना भी गोरा होने का उपाय है

aapka sawaal hai gora hone ke gharelu nuskhe hindi me bataye toh doston gora hone ke tarike hain hamein apni diet me vitamin si ki matra badha dena chahiye abhi khatte falon me vitamin si hota hai tatha khane ke baad meethe me dark chocolate khana chahiye barf khana aur lagana bhi gora hone ka upay hai

आपका सवाल है गोरा होने के घरेलू नुस्खे हिंदी में बताएं तो दोस्तों गोरा होने के तरीके हैं ह

Romanized Version
Likes  47  Dislikes    views  843
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!