शुगर का इलाज कैसे करे...


user

Rohit Soni

Teacher

0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है शुगर का इलाज कैसे करें तो दोस्तों शुगर का इलाज इस तरह से करें अगर आपको शुगर की बीमारी है तो आप तो हद में एक चुटकी हल्दी और सूखे आंवले का पाउडर मिलाकर उसका सेवन करें इससे आपकी स्थिति में काफी परिवर्तन आएगा ठंड के मौसम में अक्सर लोग चटनी बनाकर उसका सेवन करना पसंद करते हैं

aapka sawaal hai sugar ka ilaj kaise kare toh doston sugar ka ilaj is tarah se kare agar aapko sugar ki bimari hai toh aap toh had me ek chutakee haldi aur sukhe aanvale ka powder milakar uska seven kare isse aapki sthiti me kaafi parivartan aayega thand ke mausam me aksar log chatni banakar uska seven karna pasand karte hain

आपका सवाल है शुगर का इलाज कैसे करें तो दोस्तों शुगर का इलाज इस तरह से करें अगर आपको शुगर क

Romanized Version
Likes  19  Dislikes    views  418
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!