गुप्त रोग का इलाज कैसे करे...


user
0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

गुप्त रुक जाता है किसी के लिए राजसमंद के लिए होता है सेक्स रिलेटेड तो आप अगर आपको स्कोर जानना है जानकारी लेना है तो आप किसी एक डॉक्टर का कौशल कीजिए विश्व होम्योपैथी डॉक्टर होता है और अलग-अलग कार्टून आता है उनसे आप गाड़ी ले सकते हैं

gupt ruk jata hai kisi ke liye rajsamand ke liye hota hai sex related toh aap agar aapko score janana hai jaankari lena hai toh aap kisi ek doctor ka kaushal kijiye vishwa homeopathy doctor hota hai aur alag alag cartoon aata hai unse aap gaadi le sakte hain

गुप्त रुक जाता है किसी के लिए राजसमंद के लिए होता है सेक्स रिलेटेड तो आप अगर आपको स्कोर जा

Romanized Version
Likes  20  Dislikes    views  985
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!