बलग़मी खांसी का इलाज कैसे करे...


user
0:21
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बलगम बलगम खांसी के लिए आयुर्वेदिक उपाय है कि आप शहद ले और मुलेठी ले मुलेठी को पीसकर उसका पाउडर बना लें पाउडर बनाकर उसको शहद में मिलाने 3110 जाएगा उसको आप एक 1 घंटे के बाद थोड़ा थोड़ा अपनी जीभ से जाते हैं बलगम की खांसी दूर हो जाएगी

balgam balgam khansi ke liye ayurvedic upay hai ki aap shehed le aur mulethi le mulethi ko piskar uska powder bana le powder banakar usko shehed mein milaane 3110 jaega usko aap ek 1 ghante ke baad thoda thoda apni jeebh se jaate hain balgam ki khansi dur ho jayegi

बलगम बलगम खांसी के लिए आयुर्वेदिक उपाय है कि आप शहद ले और मुलेठी ले मुलेठी को पीसकर उसका प

Romanized Version
Likes  7  Dislikes    views  225
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!