सेक्स बढ़ाने का तरीका बताये...


user
0:18
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सेक्स बढ़ाने का कोई तरीका नहीं होता है वह साइक्लोजिकल इमोशन होता है और डिपेंड होता है आप कौन से एटीट्यूट में लेकर जा रहा है ठीक है तू ही पार्टी कॉलेज डिपेंड होता है ऐसा कोई टाइमिंग नहीं फिक्स नहीं है वह हर मतलब हर सिटेशन और डिफेंस होता है आप और अपना पार्टनर के ऊपर

sex badhane ka koi tarika nahi hota hai vaah saiklojikal emotion hota hai aur depend hota hai aap kaun se etityut mein lekar ja raha hai theek hai tu hi party college depend hota hai aisa koi timing nahi fix nahi hai vaah har matlab har siteshan aur defence hota hai aap aur apna partner ke upar

सेक्स बढ़ाने का कोई तरीका नहीं होता है वह साइक्लोजिकल इमोशन होता है और डिपेंड होता है आप क

Romanized Version
Likes  20  Dislikes    views  1006
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!