हाउ टू लिंक आधार विथ बैंक अकाउंट हिंदी में बताये...


user

Suman Saurav

Government Teacher & Carrear Counsultent

0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपके प्रश्न का उत्तर है अगर आपको आपको अपने बैंक अकाउंट से आधार कार्ड को लिंक करना है तो या तो आप अपने बैंक के ऑनलाइन बैंकिंग से अतः आप नेट बैंकिंग से सेलिंग कर सकते हैं या पप्पू आपको अपने बैंक के ब्रांच में जाकर वहां पर आवेदन देकर लिंक करवाना होगा

aapke prashna ka uttar hai agar aapko aapko apne bank account se aadhar card ko link karna hai toh ya toh aap apne bank ke online banking se atah aap net banking se selling kar sakte hain ya pappu aapko apne bank ke branch mein jaakar wahan par avedan dekar link karwana hoga

आपके प्रश्न का उत्तर है अगर आपको आपको अपने बैंक अकाउंट से आधार कार्ड को लिंक करना है तो या

Romanized Version
Likes  13  Dislikes    views  193
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!