सेक्स करने के तरीके इन हिंदी बताये...


user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका प्रश्न है सेक्स करने के तरीके इन हिंदी बताइए तो देखिए सेक्स करने का तरीके आप है गूगल पर सर्च कर सकते हैं और दूसरे वादियां हैं आप सर्च करें गूगल में सेक्स पोजीशन आपके सामने बहुत सारी पोजीशन सही पोजीशन वापसी कर सकते हैं

namaskar aapka prashna hai sex karne ke tarike in hindi bataiye toh dekhiye sex karne ka tarike aap hai google par search kar sakte hain aur dusre vadiyan hain aap search karen google mein sex position aapke saamne bahut saree position sahi position wapsi kar sakte hain

नमस्कार आपका प्रश्न है सेक्स करने के तरीके इन हिंदी बताइए तो देखिए सेक्स करने का तरीके आप

Romanized Version
Likes  15  Dislikes    views  291
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!