पेट की बीमारी के लक्षण बताये...


user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:34
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

विनोद खराब पेट की बीमारी के लक्षण बताएं पेट की बीमारी के लक्षण है कि पेट दर्द दस्त लग जाते हैं और एक पेट भारी होना और गड़बड़ है जरा यह सोचे होता क्यों है यह होता है मसाला युक्त भोजन करने गरिष्ठ है जैसे कि है चूहे होता है मैदा और जिसे कहते हैं बेसन बेसन की ज्यादा खाने से पहले

vinod kharab pet ki bimari ke lakshan bataye pet ki bimari ke lakshan hai ki pet dard dast lag jaate hain aur ek pet bhari hona aur gadbad hai zara yah soche hota kyon hai yah hota hai masala yukt bhojan karne garishth hai jaise ki hai chuhe hota hai maida aur jise kehte hain besan besan ki zyada khane se pehle

विनोद खराब पेट की बीमारी के लक्षण बताएं पेट की बीमारी के लक्षण है कि पेट दर्द दस्त लग जाते

Romanized Version
Likes  17  Dislikes    views  195
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!