arnav मीनिंग इन हिंदी क्या होता है...


user
0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार सर आपने प्रश्न चाय की अर्णव मीनिंग इन हिंदी क्या होता है बिल्कुल फ्रेंड बनाओ को बताना चाहूंगा और नाम एक हिंदू लड़कों का नाम पता और अरनव का नाम मतलब होता है फ्रेंड विशाल नेहा बहुत गहरा समुद्र यह अरनव का मतलब होता है फ्रेंड थैंक यू

namaskar sir aapne prashna chai ki arnav meaning in hindi kya hota hai bilkul friend banao ko batana chahunga aur naam ek hindu ladko ka naam pata aur aranav ka naam matlab hota hai friend vishal neha bahut gehra samudra yah aranav ka matlab hota hai friend thank you

नमस्कार सर आपने प्रश्न चाय की अर्णव मीनिंग इन हिंदी क्या होता है बिल्कुल फ्रेंड बनाओ को बत

Romanized Version
Likes  30  Dislikes    views  1167
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!