यूट्यूब पर चैनल कैसे बनाये...


user

saurav

Teacher

0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दोस्तों आपका जो प्रश्न की यूट्यूब पर चैनल कैसे बनाते हैं को बताना चाहूंगा तो उसको कि सबसे पहले आप यूट्यूब पर जाएं दोस्तों उसके सेटिंग में जाए दोस्तों और वहां से आप यूट्यूब पर चैनल बना सकते हैं दोस्तों ताने मत

doston aapka jo prashna ki youtube par channel kaise banate hain ko batana chahunga toh usko ki sabse pehle aap youtube par jayen doston uske setting me jaaye doston aur wahan se aap youtube par channel bana sakte hain doston tane mat

दोस्तों आपका जो प्रश्न की यूट्यूब पर चैनल कैसे बनाते हैं को बताना चाहूंगा तो उसको कि सबसे

Romanized Version
Likes  31  Dislikes    views  1239
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!