सॉफ्टवेयर कैसे बनाते है...


user
0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

खुद के सॉफ्टवेयर बनाने के लिए आप सोए हुए पटेल है जिसका नाम है आप ग्रेट डॉट कॉम फॉर थे सके आफ बना सकते हैं दिल्ली और उसके डिटेल्स पाने के लिए आप यूट्यूब चैनल में गए वहां से आपको बहुत ज्यादा अपडेट मिल जाएगा

khud ke software banane ke liye aap soye hue patel hai jiska naam hai aap great dot com for the sake of bana sakte hain delhi aur uske details paane ke liye aap youtube channel mein gaye wahan se aapko bahut zyada update mil jaega

खुद के सॉफ्टवेयर बनाने के लिए आप सोए हुए पटेल है जिसका नाम है आप ग्रेट डॉट कॉम फॉर थे सके

Romanized Version
Likes  22  Dislikes    views  474
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!