phillauri मीनिंग इन हिंदी क्या होता है...


user
0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

और दिखे फ्लोरी का मतलब होता है पूरा करके जो पोखरी टाइप का होता है बेसन से बनाया जाता है बहुत ही शानदार और इसको टेस्टी बनाने के लिए आप ग्रेडेल देखी है यूट्यूब से देखिए और ज्यादा बेटर रहेगा आपके लिए

aur dikhe flori ka matlab hota hai pura karke jo pokhari type ka hota hai besan se banaya jata hai bahut hi shandar aur isko tasty banane ke liye aap gredel dekhi hai youtube se dekhiye aur zyada better rahega aapke liye

और दिखे फ्लोरी का मतलब होता है पूरा करके जो पोखरी टाइप का होता है बेसन से बनाया जाता है बह

Romanized Version
Likes  22  Dislikes    views  1121
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!