आज की तिथि के बारे में बताये...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आप अपने आज की तिथि के बारे में बताइए तरीके आते हैं वह माघ की शुक्ल पक्ष से माघ की शुक्ल पक्ष की प्रतिपदा यानी एक कम है माघ शुक्ल कम है दो-चार चिंतकी विक्रमपुर अंग्रेजी में बताइए तो हम आज 25 जनवरी 2020

namaskar aap apne aaj ki tithi ke bare mein bataiye tarike aate hain vaah magh ki shukla paksh se magh ki shukla paksh ki pratipada yani ek kam hai magh shukla kam hai do char chintaki vikramapur angrezi mein bataiye toh hum aaj 25 january 2020

नमस्कार आप अपने आज की तिथि के बारे में बताइए तरीके आते हैं वह माघ की शुक्ल पक्ष से माघ की

Romanized Version
Likes  20  Dislikes    views  375
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!