existing मीनिंग इन हिंदी क्या होता है...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका कुछ नहीं जी स्टिंग मीनिंग इन हिंदी क्या होता है तो देख ही सलाम है एक्जिस्टिंग का जंगी भी नहीं होता है वह होता है मौजूदा मौजूदा है वह एक्जिस्टिंग नहीं दिया जाता है इसके अलावा को जीवित भी हमेशा

namaskar aapka kuch nahi ji sting meaning in hindi kya hota hai toh dekh hi salaam hai ekjisting ka jangi bhi nahi hota hai vaah hota hai maujuda maujuda hai vaah ekjisting nahi diya jata hai iske alava ko jeevit bhi hamesha

नमस्कार आपका कुछ नहीं जी स्टिंग मीनिंग इन हिंदी क्या होता है तो देख ही सलाम है एक्जिस्टिंग

Romanized Version
Likes  22  Dislikes    views  362
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!