भारत और न्यूजीलैंड के मैच कब है?...


user
0:56
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपस में भारत और न्यूजीलैंड का मैच देखिए भारत ने मैच में पहली 175 रन बनाए न्यूजीलैंड की टीम 20 ओवर में 175 रन बना सकी इसे आखिरी ओवर में जीत के लिए 7 रन बनाने थे लेकिन सचिन तेंदुलकर ने 6 रन दी सुपर ओवर में भारत के लिए उस बुमराह ने गेंदबाजी की थैंक्स

aapas mein bharat aur new zealand ka match dekhiye bharat ne match mein pehli 175 run banaye new zealand ki team 20 over mein 175 run bana saki ise aakhiri over mein jeet ke liye 7 run banane the lekin sachin tendulkar ne 6 run di super over mein bharat ke liye us bumrah ne gendabaji ki thanks

आपस में भारत और न्यूजीलैंड का मैच देखिए भारत ने मैच में पहली 175 रन बनाए न्यूजीलैंड की टीम

Romanized Version
Likes  7  Dislikes    views  371
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!