गोबर किसे कहते हैं?...


play
user
0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

गोबर किसे कहते हैं अपने प्रश्न पूछा है तो वह बता देगी गोबर यदि किसी से जल्द भी कहते हैं इंग्लिश में तो यह किसी भी इस जीवन का जो एक्सट्रैक्ट है जिसमें का उसे फाइल लोगों से तो इनविजिबल का एक सेट होता है उसे ही अब लोकल लैंग्वेज में गोबर कहते हैं

gobar kise kehte hai apne prashna poocha hai toh vaah BA ta degi gobar yadi kisi se jald bhi kehte hai english mein toh yah kisi bhi is jeevan ka jo eksatraikt hai jisme ka use file logo se toh inavijibal ka ek set hota hai use hi ab local language mein gobar kehte hain

गोबर किसे कहते हैं अपने प्रश्न पूछा है तो वह बता देगी गोबर यदि किसी से जल्द भी कहते हैं इं

Romanized Version
Likes  40  Dislikes    views  646
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!