किसी सुसन तत्व की कमी से पुष्प अंधक जाती है?...


play
user
0:24

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पूछा गया प्रश्न है किसी सूक्ष्म तत्व की कमी से पुष्पा जाती है तो बता दो दोस्तों की ऐसा किया गया यह सही है आसन तत्व जो कि जहरीली तरल पदार्थ के रासायनिक योगिक कही जाती है जो कि पूर्व पर जाना चांद आजा अंधा हो जाता

aapka poocha gaya prashna hai kisi sukshm tatva ki kami se pushpa jaati hai toh bata do doston ki aisa kiya gaya yah sahi hai aasan tatva jo ki zehrili taral padarth ke Rasayanik yogic kahi jaati hai jo ki purv par jana chand aajad andha ho jata

आपका पूछा गया प्रश्न है किसी सूक्ष्म तत्व की कमी से पुष्पा जाती है तो बता दो दोस्तों की ऐस

Romanized Version
Likes  86  Dislikes    views  1152
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!