आयोनाइज़ेशन एनर्जी क्या है?...


user

ANNVEER SINGH

Professor

6:40
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जी प्यारे दोस्तों आईएनएस एनर्जी रिलाइजेशन पोटेंशियल भी कई बार एक्टर एक्टर यूज़ की जाती है तो इसे समझने के लिए सबसे बेसिकली आयनाइजेशन एनर्जी कंसिस्टिंग विदाउट आर्म्स वन इज द डाइजेशन एंड सेकंड इज द एनर्जी टू डिफरेंट m444 व्हाट इस डिजिटल स्टेशन एटॉमिक नंबर 398 ईच एंड एवरी एटम इस कंसिस्टिंग वेदर न्यूक्लियस एंड दिस न्यूक्लियस इज कंपोज ए स्मॉल पार्टिकल्स विचार न्यूट्रॉन एंड प्रोटोन एंड चार्ज बिकॉज़ द होल एटम इस इलेक्ट्रिकली न्यूट्रल शो एप्स देर आर जेड नंबर ऑफ प्रोटॉन आर इन सेट द न्यूक्लियस द नंबर ऑफ इलेक्ट्रॉन हैविंग नेगेटिव चार्ज आफ सॉल्विंग अराउंड द न्यूक्लियस टू मेंटेन द इलेक्ट्रिकल यूटिलिटी ऑफ द मैडम सो डियर तेरे j-extension एंड आयनाइजेशन देहरादून फैंटम एक्स एडिशन मिल्स बिकॉज़ देयर आर वेरियस एनर्जी लेवल फ्रॉम इनर लुक लिस्ट टूटता आउट व्हाट व्हिच इज द पिन नंबर ऑफ लिविंग डिफेंडिंग ऑन द एटॉमिक नंबर ऑफ एटम एटम इन विच रिवाल्विंग रणदल प्लेस इन सर्टेन ऑर्बिट कैन यू गिव एनर्जी फ्रॉम एक्सटर्नल सोर्सेस आफ जॉब इन दैट मच एनर्जी व्हिच इज डिफेंडिंग ऑन द डिफरेंस बिटवीन द टू एनर्जी लेवल इलेक्ट्रॉनिक जॉब एनर्जी एंड विल गो टू द एनर्जी लेवल ओके और सिंपली वी कैन सेव एनर्जी इलेक्ट्रॉन विल अब्जॉर्ब डेट में डेट मच एनर्जी विच इज रिक्वायर्ड फॉर दी एक साइटेशन ह्यूमन एनर्जी लेवल टू द एनर्जी लेवल सतीश एयरपोर्ट देख साइटेशन चेंजिंग स्टेट फ्रॉम लोअर टो हायर सिंपल एक्साइटिंग इलेक्ट्रॉन इन अनदर डेफिनिशन आयनाइजेशन सिंपली रिंगटोन इफ यू गिव एनर्जी थर्मल एनर्जी इलेक्ट्रिकल एंड व्हाट एवरेज ऑफ द मोस्ट पॉपुलर टर्म्स फ्रॉम द न्यूक्लियस सॉरी फ्रॉम द एटम फ्रॉम द लेवल ऑफ द एक्सटर्नल इलेक्ट्रिक ऑफ द एटम इन इट विल टेक वेबसाइट एनीहाउ पीसफुली रिंगटोन रिमूव फ्रॉम द एक्सटर्नल ऑर्बिट परमानेंटली एटम विल हेव पोस्ट बिकॉज डिपॉजिट वाज इलेक्ट्रिकली न्यूट्रल 9th इलेक्ट्रॉनिक रिमोट 100 डेज विल बी द पॉजिटिव चार्ज चार्ज शो द एनर्जी रिक्वायर्ड टू रिमूव ब्लैक टोन ज़ोंबी एक्सटर्नल ऑर्बिट ऑफ द एटम डेट एनर्जी रिक्वायर्ड इज नोन एस आई एल आई जेशन एनर्जी सुधु टोमेक स्टेशन एनर्जी एंड डाइजेशन एनर्जी एनर्जी राइट द इलेक्ट्रॉनिक कम फ्रॉम लोअर एनर्जी लेवल टू द एनर्जी लेवल्स इट इज कमिंग टू द एनी एनी हाय रहने के लिए अप्लाई फ्रॉम दर सोर्सेस ओ एन आई एन आई जेशन डेट इलेक्ट्रोनिस टू बी रिमूव परमानेंट लिए बाय क्रिएटिंग ए पॉजिटिव चार्ज विद्या विद्या इनविटेशन एनर्जी द होल आइटम बेबी दा इलेक्ट्रिकल लूटल बट इन इंटरनेशनल जी मैडम विल हैव द पॉजिटिव चार्ज स्वाइपिंग यू ट्री टो अंडरस्टैंड थिस टेंपल आईएस एनर्जी रिक्वायर्ड टू आइटम सिंपली नोन एस फाइनेंस एनर्जी एनर्जी रिक्वायर्ड टू एग्जामिनेशन ने दीक्षा मीटिंग है ओके थैंक यू सो मच

ji pyare doston INS energy realisation potential bhi kai baar actor actor use ki jaati hai toh ise samjhne ke liye sabse basically ayanaijeshan energy consisting without arms van is the digestion and second is the energy to different m444 what is digital station atomic number 398 each and every atom is consisting Weather nucleus and this nucleus is compose a small particles vichar neutron and proton and charge because the hole atom is electrically neutral show apps der R z number of proton R in set the nucleus the number of electron having Negative charge of solving around the nucleus to maintain the electrical utility of the madam so dear tere j extension and ayanaijeshan dehradun faintam x edition miles because there R veriyas energy level from inner look list tootata out what which is the pin number of living defending on the atomic number of atom atom in which revolving randal place in certain orbit can you give energy from external sources of job in that match energy which is defending on the difference between the to energy level electronic job energy and will go to the energy level ok aur simply v can save energy electron will abjarb date me date match energy which is required for di ek citation human energy level to the energy level satish airport dekh citation changing state from lower toe hire simple exciting electron in another definition ayanaijeshan simply ringtone if you give energy thermal energy electrical and what average of the most popular terms from the nucleus sorry from the atom from the level of the external electric of the atom in it will take website anyhow peacefully ringtone remove from the external orbit permanently atom will hev post because deposit vaj electrically neutral 9th electronic remote 100 days will be the positive charge charge show the energy required to remove black tone zombi external orbit of the atom date energy required is known S I el I jeshan energy sudhu tomek station energy and digestion energy energy right the electronic kam from lower energy level to the energy levels it is coming to the any any hi rehne ke liye apply from dar sources O N I N I jeshan date ilektronis to be remove permanent liye bye creating a positive charge vidya vidya invitation energy the hole item baby the electrical lutal but in international ji madam will have the positive charge swiping you tree toe understand this temple ias energy required to item simply known S finance energy energy required to examination ne diksha meeting hai ok thank you so match

जी प्यारे दोस्तों आईएनएस एनर्जी रिलाइजेशन पोटेंशियल भी कई बार एक्टर एक्टर यूज़ की जाती है

Romanized Version
Likes  5  Dislikes    views  122
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!