लोक सभा का कार्यकाल कब से शुरू होता है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आप लोकसभा का कार्यकाल कब से शुरू होता है तो किसी के लिए वक्त नहीं होता है कि अगर उसे बता सकता है वह शुरू होता है उसे कभी मध्यम उद्योग आ जाए तो पहले भी उसी का कार्यकाल है वह जल्दी से उसका कोई फिक्स नहीं होता

namaskar aap lok sabha ka karyakal kab se shuru hota hai toh kisi ke liye waqt nahi hota hai ki agar use bata sakta hai vaah shuru hota hai use kabhi madhyam udyog aa jaaye toh pehle bhi usi ka karyakal hai vaah jaldi se uska koi fix nahi hota

नमस्कार आप लोकसभा का कार्यकाल कब से शुरू होता है तो किसी के लिए वक्त नहीं होता है कि अगर उ

Romanized Version
Likes  21  Dislikes    views  166
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!