होमवर्क की शोध किसने की थी?...


user

Monika

Student

0:28
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

शो द बताने की शुरुआत रॉबर्ट निवेश ने किया था इटली के दो बेटों में से एक शिक्षक भी साथ में उन्होंने होमवर्क की शुरुआत की तब से आज तक ज्ञान चलता रहे छात्रों को सजा देने के पीछे से उनके दिमाग में ख्याल आया था और अब तक सबसे होमवर्क नामक यह परंपरा चली आ रही है

show the batane ki shuruat robert nivesh ne kiya tha italy ke do beto me se ek shikshak bhi saath me unhone homework ki shuruat ki tab se aaj tak gyaan chalta rahe chhatro ko saza dene ke peeche se unke dimag me khayal aaya tha aur ab tak sabse homework namak yah parampara chali aa rahi hai

शो द बताने की शुरुआत रॉबर्ट निवेश ने किया था इटली के दो बेटों में से एक शिक्षक भी साथ में

Romanized Version
Likes  10  Dislikes    views  174
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!