लडकियां किस तरह के सेक्स करना पसंद करती है?...


user

PRASHANT

Health & Wellness Coach

0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

यह तो भैया लड़की से लड़की में डिपेंड करता है हर कोई सी का टेस्ट अलग होता है किसी की अपेक्षा अलग होती है किसी को वाइल्ड पसंद है तो किसी को सॉफ्ट पसंद होता है

yah toh bhaiya ladki se ladki mein depend karta hai har koi si ka test alag hota hai kisi ki apeksha alag hoti hai kisi ko wild pasand hai toh kisi ko soft pasand hota hai

यह तो भैया लड़की से लड़की में डिपेंड करता है हर कोई सी का टेस्ट अलग होता है किसी की अपेक्ष

Romanized Version
Likes  50  Dislikes    views  1128
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!