BCom के बाद IAS की तैयारी कर सकते है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

यूपीएससी सिर्फ और सिर्फ वैल्यूएशन की मांग करती है फिर चाहे आपने बीकॉम किया हो बीएससी किया हो या फिर भी इससे कोई फर्क नहीं पड़ता इसलिए आप बिल्कुल आईएएस की तैयारी कर सकते हैं इसमें कोई प्रॉब्लम नहीं है

upsc sirf aur sirf vailyueshan ki maang karti hai phir chahen aapne B.COM kiya ho bsc kiya ho ya phir bhi isse koi fark nahi padta isliye aap bilkul IAS ki taiyari kar sakte hain isme koi problem nahi hai

यूपीएससी सिर्फ और सिर्फ वैल्यूएशन की मांग करती है फिर चाहे आपने बीकॉम किया हो बीएससी किया

Romanized Version
Likes  4  Dislikes    views  147
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!