धूप में काले पड़ गए हैं, गोरे कैसे हों?...


user

Ankitaa17

Fitness Coach

0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अगर आपको कहने हो गई है धूप की वजह से तो आप सबसे पहले तो टमाटर का और साथ में बेकिंग सोडा का जो है इस्तेमाल करके उस एरिया का जो टेंट हाउस रिमूव कर सकते हैं बाजार में कई सारे एंटरटेनिंग रिमूवल

agar aapko kehne ho gayi hai dhoop ki wajah se toh aap sabse pehle toh tamatar ka aur saath me baking soda ka jo hai istemal karke us area ka jo tent house remove kar sakte hain bazaar me kai saare entertaining Removal

अगर आपको कहने हो गई है धूप की वजह से तो आप सबसे पहले तो टमाटर का और साथ में बेकिंग सोडा का

Romanized Version
Likes  232  Dislikes    views  2713
KooApp_icon
WhatsApp_icon
10 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!