अच्छा बताइए इसमें इंग्लिश का सवाल पूछ सकते हैं कि नहीं?...


user

Kuldeep Kumar Kumawat

Soft Skill Trainer

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अच्छा बताइए इसमें इंग्लिश का सवाल पूछ सकते हैं कि नहीं बिल्कुल आप इंग्लिश का सवाल पूछ सकते हैं वह कल ऐप बनी इसीलिए है कि आपके जो भी डाउट है वह आप यहां सवाल के रूप में पूछे और कोई ना कोई हमारा एक्सपर्ट आपके सवाल का जवाब जरूर देंगे

accha bataiye isme english ka sawaal puch sakte hain ki nahi bilkul aap english ka sawaal puch sakte hain vaah kal app bani isliye hai ki aapke jo bhi doubt hai vaah aap yahan sawaal ke roop mein pooche aur koi na koi hamara expert aapke sawaal ka jawab zaroor denge

अच्छा बताइए इसमें इंग्लिश का सवाल पूछ सकते हैं कि नहीं बिल्कुल आप इंग्लिश का सवाल पूछ सकते

Romanized Version
Likes  46  Dislikes    views  337
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!