बेस्ट कप्तान कौन है, कोहली बेस्ट है या धोनी बेस्ट थे?...


user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:16
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका प्रश्न है भारत में सब कप्तान कौन सा सही है धोनी या कोली तो देखिए धोनी है वह बेहतरीन कप्तानों में से एक माने जाते हैं भारत के सबसे हाईएस्ट कप्तान हैं जिन्होंने हैं भारत को तीनों फॉर मनी वन नंबर पर लाएं और दो पंक्ति जीता है

namaskar aapka prashna hai bharat mein sab captain kaun sa sahi hai dhoni ya koli toh dekhiye dhoni hai vaah behtareen kaptano mein se ek maane jaate hain bharat ke sabse highest captain hain jinhone hain bharat ko tatvo for money van number par laye aur do pankti jita hai

नमस्कार आपका प्रश्न है भारत में सब कप्तान कौन सा सही है धोनी या कोली तो देखिए धोनी है वह ब

Romanized Version
Likes  12  Dislikes    views  263
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!