सिलाई मशीन मतलब क्या होता है?...


user
0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सिलाई मशीन वह मशीन है जो स्थिति बनी सिलाई के लिए इस्तेमाल होती है कपड़े वगैरह कुछ करने के लिए और आप जो भी ड्रेस पहनते हैं उन सबके लिए स्टिचिंग मशीन यूज होती है यह कपड़े को कपड़े जोड़कर उसको धागे से चित्र देती है

silai machine vaah machine hai jo sthiti bani silai ke liye istemal hoti hai kapde vagera kuch karne ke liye aur aap jo bhi dress pehente hai un sabke liye stitching machine use hoti hai yah kapde ko kapde jodkar usko dhaage se chitra deti hai

सिलाई मशीन वह मशीन है जो स्थिति बनी सिलाई के लिए इस्तेमाल होती है कपड़े वगैरह कुछ करने के

Romanized Version
Likes  6  Dislikes    views  268
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!