xossip english मतलब क्या होता है?...


user

Girija

Teacher

0:31
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

व्हाट्सएप का इंग्लिश का मतलब क्या होता है व्हाट्सएप पर तो इंग्लिश बोलते हैं हिंदी में इसका अर्थ होता है गपशप आ नहीं तो अफवाह भी बोलते हैं और कल आप भी हो बोलते हैं फिर तीनों शब्द कौशिक का हिंदी में अर्थ मगर घोषित तो बिल्कुल अच्छी बात नहीं है

whatsapp ka english ka matlab kya hota hai whatsapp par toh english bolte hain hindi mein iska arth hota hai gapshap aa nahi toh afavah bhi bolte hain aur kal aap bhi ho bolte hain phir tatvo shabd kaushik ka hindi mein arth magar ghoshit toh bilkul achi baat nahi hai

व्हाट्सएप का इंग्लिश का मतलब क्या होता है व्हाट्सएप पर तो इंग्लिश बोलते हैं हिंदी में इसका

Romanized Version
Likes  5  Dislikes    views  197
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!