seoptimer के बारे में बताये?...


user

Girija

Teacher

0:32
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सिर्फ तुम तो एक छोरी है वह आपका वेबसाइट चेक करने के लिए अगर वेबसाइट में कुछ खराबी है तो समस्या है तो यह चेक करते हैं अरे चेक करने का इंजन है ऐसा तो इसको तो पैसा देना पड़ता है मगर यह लेगा तो आपका वेबसाइट में कुछ समस्या नहीं आई

sirf tum toh ek chhori hai vaah aapka website check karne ke liye agar website mein kuch kharabi hai toh samasya hai toh yah check karte hain are check karne ka engine hai aisa toh isko toh paisa dena padta hai magar yah lega toh aapka website mein kuch samasya nahi I

सिर्फ तुम तो एक छोरी है वह आपका वेबसाइट चेक करने के लिए अगर वेबसाइट में कुछ खराबी है तो सम

Romanized Version
Likes  5  Dislikes    views  161
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!