दोस्ती से प्यार कैसे होता है?...


play
user

Tilak Singh

Sch.Topper,Parnassian & Author

0:21

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

यह सबूत मांगा था कि जो लोग दिल के अच्छे दोस्त होते हैं उनको अच्छे लवर गुजरती क्या होता है कि दोस्ती में एक दूसरे को अच्छी तरह से जान नहीं सकते एक दूसरे में घुल मिल जाते हैं तो धीरे-धीरे उन्हें प्यार का एहसास होने लगता है वह प्यार में क्यों नहीं लगती

yah sabut manga tha ki jo log dil ke acche dost hote hain unko acche lover gujarati kya hota hai ki dosti mein ek dusre ko achi tarah se jaan nahi sakte ek dusre mein ghul mil jaate hain toh dhire dhire unhe pyar ka ehsaas hone lagta hai vaah pyar mein kyon nahi lagti

यह सबूत मांगा था कि जो लोग दिल के अच्छे दोस्त होते हैं उनको अच्छे लवर गुजरती क्या होता है

Romanized Version
Likes  1  Dislikes    views  202
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!