ओलंपिक झंडे के चक्र क्या दर्शाते हैं?...


user

Shavika Setia

volunteer

0:19
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

ओलंपिक ध्वज में बान चक्र होते हैं पांच रंग में होती है यह मंजूर होते हैं महाद्वीपों का प्रतिनिधित्व करते हैं पहला नीला यूरोप का दूसरा पीला एशिया का तीसरा काला टीका का चौथा हर आस्ट्रेलिया पांचवा लाल अमरीका का

olympic dhwaj mein Baan chakra hote hain paanch rang mein hoti hai yah manzoor hote hain mahadweepo ka pratinidhitva karte hain pehla neela europe ka doosra peela asia ka teesra kaala tika ka chautha har Australia panchava laal america ka

ओलंपिक ध्वज में बान चक्र होते हैं पांच रंग में होती है यह मंजूर होते हैं महाद्वीपों का प्र

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  72
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
olympic jhande ka chakra kya darshata hai ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!