ऑस्ट्रेलिया का राष्ट्रीय जानवर कौन सा है?...


user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका स्नेह ऑस्ट्रेलिया का राष्ट्रीय जानवर कौन सा है तो देख ले का राष्ट्रीय जानवर है वह कंगारू है जहां औरतें जो नेशनल एनिमल है वह कंगारू है अभी हाल ही में है और चलेगी जंगलों में भयंकर आग लगी जिसमें हजारों लाखों में कंगारू है जल करके नष्ट में

namaskar aapka sneh austrailia ka rashtriya janwar kaun sa hai toh dekh le ka rashtriya janwar hai vaah kangaroo hai jaha auraten jo national animal hai vaah kangaroo hai abhi haal hi mein hai aur chalegi jungalon mein bhayankar aag lagi jisme hazaro laakhon mein kangaroo hai jal karke nasht mein

नमस्कार आपका स्नेह ऑस्ट्रेलिया का राष्ट्रीय जानवर कौन सा है तो देख ले का राष्ट्रीय जानवर ह

Romanized Version
Likes  15  Dislikes    views  329
KooApp_icon
WhatsApp_icon
14 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!