मांग की कीमत लोच से क्या अभिप्राय है?...


play
user
0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सामान की कीमत लोच से मतलब यह है कि प्राइस में पेट्रोलियम के प्राइस की घटनाएं बढ़ने से मांग के ऊपर कितना असर होगा उसको जो उम्मीद करते हैं तो उसको कहते हम मान की कीमत लोच की कीमत लोच पाते हैं कि उदयपुर अंतर प्रता बेरोजगारी से अधिक रोजगार

saamaan ki kimat loch se matlab yah hai ki price me petroleum ke price ki ghatnaye badhne se maang ke upar kitna asar hoga usko jo ummid karte hain toh usko kehte hum maan ki kimat loch ki kimat loch paate hain ki udaipur antar prata berojgari se adhik rojgar

सामान की कीमत लोच से मतलब यह है कि प्राइस में पेट्रोलियम के प्राइस की घटनाएं बढ़ने से मांग

Romanized Version
Likes  24  Dislikes    views  856
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!