टैक्सी मतलब क्या हुआ?...


user

Dharmendra Kumar

chutki Mathematics _ Maths For All Competitive Exam. Sampatchak Patna

0:35
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अब तो प्रश्न है प्लीज टैक्स की मतलब क्या होता है तो मैं आपको बता दूं कि टैक्सी का मतलब होता है किराए की गाड़ी किराए पर ली गई गाड़ी जिसमें आदमी को एक जगह से दूसरी जगह भेजने के लिए इस्तेमाल किया जाता है टैक्सी कहलाता है किराए पर ली गई मोटर गाड़ी टैक्सी का नथी

ab toh prashna hai please tax ki matlab kya hota hai toh main aapko bata doon ki taxi ka matlab hota hai kiraye ki gaadi kiraye par li gayi gaadi jisme aadmi ko ek jagah se dusri jagah bhejne ke liye istemal kiya jata hai taxi kehlata hai kiraye par li gayi motor gaadi taxi ka nathi

अब तो प्रश्न है प्लीज टैक्स की मतलब क्या होता है तो मैं आपको बता दूं कि टैक्सी का मतलब होत

Romanized Version
Likes  5  Dislikes    views  144
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!