MBA करने के बाद कितना वेतन मिलता है?...


user

Prashant Chadha

CEO, Wordpandit

0:25
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आई सवाल का जवाब देना बहुत ही मुश्किल है किसी का जरा बिल्कुल पर जाएंगे 30 से 40 साल पर भी है तो उसका जवाब देना बिल्कुल और नाम उनके छात्र कहा जाता है क्या करता है उसके ऊपर बहुत ज्यादा डिपेंड करेगा

I sawaal ka jawab dena bahut hi mushkil hai kisi ka zara bilkul par jaenge 30 se 40 saal par bhi hai toh uska jawab dena bilkul aur naam unke chatra kaha jata hai kya karta hai uske upar bahut zyada depend karega

आई सवाल का जवाब देना बहुत ही मुश्किल है किसी का जरा बिल्कुल पर जाएंगे 30 से 40 साल पर भी ह

Romanized Version
Likes  14  Dislikes    views  408
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!