शादी के बाद क्या करते है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

शादी के बाद और महिला सेक्स करते हैं और सेक्स के ड्राइवर और संतान उत्पन्न करते हैं जिनका परिवार बनता है और वह समाज के योगदान में सहयोगी है इसलिए शादी करना जरूरी है तुम शादी के बिना किया गया संभोग समाज स्वीकार नहीं करता

shadi ke baad aur mahila sex karte hai aur sex ke driver aur santan utpann karte hai jinka parivar banta hai aur vaah samaj ke yogdan mein sahyogi hai isliye shadi karna zaroori hai tum shadi ke bina kiya gaya sambhog samaj sweekar nahi karta

शादी के बाद और महिला सेक्स करते हैं और सेक्स के ड्राइवर और संतान उत्पन्न करते हैं जिनका पर

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  145
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!