समरूप विद्युत को प्रदर्शित करने के लिए बल रेखाएं खींचे?...


play
user
0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

प्रश्न है समरूपी विद्युत को प्रदर्शित करने के लिए पढ़ने के लिए चित्र बताएं दोस्तों वास्तव में वैदिक द्विध्रुव आघूर्ण में हुए आवेशों के ध्रुवीकरण को मापता है और इसकी इकाई जो होती है वह कुलम मीटर होती है

prashna hai samrupi vidyut ko pradarshit karne ke liye padhne ke liye chitra bataye doston vaastav me vaidik dwidhurviye aaghurn me hue aveshon ke dhruvikaran ko mapta hai aur iski ikai jo hoti hai vaah column meter hoti hai

प्रश्न है समरूपी विद्युत को प्रदर्शित करने के लिए पढ़ने के लिए चित्र बताएं दोस्तों वास्तव

Romanized Version
Likes  46  Dislikes    views  1101
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!