आधुनिक पेंसिल का आविष्कार सबसे पहले कहां हुआ था?...


play
user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है कि पेंसिल की डिस्कवरी किसने की तो मैं आपको बताना चाहूंगा पेंसिल का जो हम यूज करते हैं वह हम बहुत ही अच्छे काम के लिए करते हैं उसमें कोई भी चीज देखकर कोई भी चीज मिटा सकते हैं और पेंसिल की जो डिस्कवरी की थी वह निकोलस जैकलिन की थी

aapka prashna hai ki pencil ki discovery kisne ki toh main aapko batana chahunga pencil ka jo hum use karte hain vaah hum bahut hi acche kaam ke liye karte hain usme koi bhi cheez dekhkar koi bhi cheez mita sakte hain aur pencil ki jo discovery ki thi vaah nicholas jacqueline ki thi

आपका प्रश्न है कि पेंसिल की डिस्कवरी किसने की तो मैं आपको बताना चाहूंगा पेंसिल का जो हम यू

Romanized Version
Likes  489  Dislikes    views  7004
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
आधुनिक पेंसिल का आविष्कार ; adhunik pencil ka avishkar ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!