आज दिसावर में कौन सा नंबर खुलेगा?...


play
user
0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आज दिसावर में कौन सा नंबर खुलेगा तो मित्रों दिसावर यह तरह का जुआ है और जुआ में खुलने वाले नंबर की जानकारी किसी को भी नहीं होती है या हमारे लक के ऊपर निर्भर करता है अगर आपका लक आज अच्छा होगा या नंबर आपके फेवर में खुलेगा धन्यवाद

aaj disawar me kaun sa number khulega toh mitron disawar yah tarah ka jua hai aur jua me khulne waale number ki jaankari kisi ko bhi nahi hoti hai ya hamare luck ke upar nirbhar karta hai agar aapka luck aaj accha hoga ya number aapke favour me khulega dhanyavad

आज दिसावर में कौन सा नंबर खुलेगा तो मित्रों दिसावर यह तरह का जुआ है और जुआ में खुलने वाले

Romanized Version
Likes  67  Dislikes    views  1473
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!