हिम का हिमांक कितना होता है?...


user

Beer Singh Rajput

Career Counsellor & Lecturer.

0:54
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हिम का हिमांक नहीं होता है हिमाचल का होता है और वह ताप जिस पर जल बर्फ में बदल जाता है उसमें मांग करेंगे जबकि अगले जाओ एक बार तो किसी अहमद किसी तरह का होता है जो बर्फ जमी हुई है इसलिए आप ऐसा कहेंगे पानी का हिमांक कितना होता है समन्वय ओनिदा पर एक विशेष डिग्री सेल्सियस होता है

him ka himank nahi hota hai himachal ka hota hai aur vaah taap jis par jal barf mein badal jata hai usme maang karenge jabki agle jao ek baar toh kisi ahmad kisi tarah ka hota hai jo barf jami hui hai isliye aap aisa kahenge paani ka himank kitna hota hai samanvay onida par ek vishesh degree celsius hota hai

हिम का हिमांक नहीं होता है हिमाचल का होता है और वह ताप जिस पर जल बर्फ में बदल जाता है उस

Romanized Version
Likes  131  Dislikes    views  658
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!