आज दिसावर में कौन सा नंबर खुलेगा?...


play
user
0:24

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है आज दिसावर में कौन सा नंबर आया खुलेगा तो दिखी सवाल का जवाब देना बैलेंस के लिए सभी कैसिनो बंद है तो कोई भी समय किलकिला खिलाने क्या है तो कोई भी नंबर आने वाला नहीं है तो जब तक लोग डाउन है तब तक कोई भी दिसावर में नंबर खुलने वाला नहीं है थैंक यू

aapka sawaal hai aaj disawar me kaun sa number aaya khulega toh dikhi sawaal ka jawab dena balance ke liye sabhi kaisino band hai toh koi bhi samay kilkila khilane kya hai toh koi bhi number aane vala nahi hai toh jab tak log down hai tab tak koi bhi disawar me number khulne vala nahi hai thank you

आपका सवाल है आज दिसावर में कौन सा नंबर आया खुलेगा तो दिखी सवाल का जवाब देना बैलेंस के लिए

Romanized Version
Likes  46  Dislikes    views  861
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!