रंजीत चौधरी का मतलब क्या होता है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपको से रंजीत चौधरी का मतलब क्या होता है पति की सजा के रंजीत चौधरी के व्यक्ति का नाम होता है व्यक्ति या लड़की काम कर सकते हैं और ही हिंदू लड़कों के नाम की इसका मतलब सीरियल दिखाइए तो कुछ नहीं होता है रणजी को कहीं का नाम इन्हीं रानी युद्ध जीतने वाला

namaskar aapko se ranjeet choudhary ka matlab kya hota hai pati ki saza ke ranjeet choudhary ke vyakti ka naam hota hai vyakti ya ladki kaam kar sakte hain aur hi hindu ladko ke naam ki iska matlab serial dikhaiye toh kuch nahi hota hai ranji ko kahin ka naam inhin rani yudh jitne vala

नमस्कार आपको से रंजीत चौधरी का मतलब क्या होता है पति की सजा के रंजीत चौधरी के व्यक्ति का न

Romanized Version
Likes  101  Dislikes    views  605
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!