फास्फोरस किसे कहते हैं?...


play
user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार ऑफिस में पासपोर्ट किसे कहते थे कि फ्रांस वर्सेस तत्व आवर्त सारणी में आपने देखा होगा 15 नंबर पर ही नहीं है पासपोर्ट पासपोर्ट करते हैं खेतों में खाद बनाई जाती हैं उसमें काम आता है और यह जो है जरूरी दुआएं हैं हमें भी काम में लिया जाता है पासवर्ड

namaskar office me passport kise kehte the ki france versus tatva avart sarni me aapne dekha hoga 15 number par hi nahi hai passport passport karte hain kheton me khad banai jaati hain usme kaam aata hai aur yah jo hai zaroori duaen hain hamein bhi kaam me liya jata hai password

नमस्कार ऑफिस में पासपोर्ट किसे कहते थे कि फ्रांस वर्सेस तत्व आवर्त सारणी में आपने देखा होग

Romanized Version
Likes  100  Dislikes    views  1528
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!