व्हाट्सएप पर कैसे जुड़ेंगे सबसे?...


user

Nikhil Ranjan

Programme Coordinator - National Institute of Electronics and Information Technology (NIELIT)

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अकबर ने व्हाट्सएप पर कैसे जुड़ेंगे सबसे तो बता देंगे व्हाट्सएप की अपनी कोई एड्रेस बुक नहीं होती आप जब भी इस ऐप को इंस्टॉल करेंगे और अपना नंबर वेरीफाई करेंगे तो आपके कांटेक्ट लिस्ट में मौजूद जितने भी लोग हैं और जो व्हाट्सएप इस्तेमाल करते हैं वहां पर आपको सो जाएंगे इस काम ने आपके साथ हैं धन्यवाद

akbar ne whatsapp par kaise judenge sabse toh bata denge whatsapp ki apni koi address book nahi hoti aap jab bhi is app ko install karenge aur apna number verify karenge toh aapke Contact list mein maujud jitne bhi log hain aur jo whatsapp istemal karte hain wahan par aapko so jaenge is kaam ne aapke saath hain dhanyavad

अकबर ने व्हाट्सएप पर कैसे जुड़ेंगे सबसे तो बता देंगे व्हाट्सएप की अपनी कोई एड्रेस बुक नहीं

Romanized Version
Likes  527  Dislikes    views  7526
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!