हनी सिंह का पहला सॉन्ग कौन सा है?...


play
user
0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पूछा गया प्रश्न है कि हनी सिंह का पहला सॉन्ग कौन सा था तो मैं बता दूं कि अगर बात करें हनी सिंह के बॉलीवुड डेब्यू की तो शक्ल पे मत जा जोड़ देती सॉन्ग था बॉलीवुड में ऐसी चेतक गगन सिंधु बॉर्डर सिंह ने चार्ज किया था 7 मिलियन सॉन्ग के लिए मस्तान

aapka poocha gaya prashna hai ki honey Singh ka pehla song kaun sa tha toh main bata doon ki agar baat kare honey Singh ke bollywood debut ki toh shakl pe mat ja jod deti song tha bollywood me aisi chetak gagan sindhu border Singh ne charge kiya tha 7 million song ke liye mastan

आपका पूछा गया प्रश्न है कि हनी सिंह का पहला सॉन्ग कौन सा था तो मैं बता दूं कि अगर बात करें

Romanized Version
Likes  37  Dislikes    views  889
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!