लड़कियों का सबसे सुंदर अंग कौन सा है?...


play
user

Suman Saurav

Government Teacher & Carrear Counsultent

0:23

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपके प्रश्न का उत्तर होगा की सबसे सुंदर अंग या व्यक्ति की अपनी सोच और अपने नजरिए पर निर्भर करता है किसी को लड़की से लड़की का चेहरा बहुत अच्छा लगता है किसी को उसकी शारीरिक बनावट बहुत पसंद करती है मेरे से लड़की किस तरह साल की लड़की की शारीरिक बनावट

aapke prashna ka uttar hoga ki sabse sundar ang ya vyakti ki apni soch aur apne nazariye par nirbhar karta hai kisi ko ladki se ladki ka chehra bahut accha lagta hai kisi ko uski sharirik banawat bahut pasand karti hai mere se ladki kis tarah saal ki ladki ki sharirik banawat

आपके प्रश्न का उत्तर होगा की सबसे सुंदर अंग या व्यक्ति की अपनी सोच और अपने नजरिए पर निर्भर

Romanized Version
Likes  1  Dislikes    views  19
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!